Granol, beton-look, reliëf pleister: wij stuken het stuk voor stuk

De laatste tijd horen we vaak van onze klanten dat ze enorm te spreken
zijn over ons beton-look stucwerk. Na ons hierin te hebben gespecialiseerd, hebben we al veel keukens, badkamers en haardschouwen voorzien van deze industriële, moderne look. Maar laten we niet vergeten dat de meerderheid van de mensen nog steeds gaat voor klassiek stucwerk; van pleisterwerk, sierpleisterwerk en reliëf pleisterwerk tot gebeeldhouwde gevelafwerkingen. 

Uiteraard heeft u bij Stukadoorsbedrijf H. Uythof alle keus. We verzorgen al 50 jaar stucwerk voor alle stijlen en vormen van architectuur in de Kop van Noord-Holland en daarbuiten. 

Bel voor een vrijblijvende offerte

Uythof Stukadoors smeert 'm niet zomaar!

Portfolio, diensten en technieken van Uythof Stukadoors in Noord-Holland

Onze diensten bestaan onder meer uit:

  Gevelafwerking

  Buiten stucwerk

  Sausklaar opleveren

  Schuurwerk

  Sierpleisterwerk

 Renovatie

  Stuken badkamers/natte ruimtes

  Lijsten en ornamenten aanbrengen

Op basis van de volgende technieken:

  Granol

  Vlak pleisterwerk

  Vrije stuc

  Trek- en draaiwerk
Bij ons stukadoorsbedrijf kunt u terecht voor het stukadoren van uw nieuwbouwhuis, bestaande woning of bedrijfsruimte. We verrichten werkzaamheden als het opknappen van de slaapkamer, hal of badkamer. Ook knappen we gevels op met isolatiemateriaal. We stuken zowel binnen als buiten.


Door regelmatige bijscholing zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste werkwijzen en producten. We werken veilig met inachtneming van alle voorschriften, met transparante planningen en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan heeft u bij ons altijd garantie.

Bel en vraag advies

Is uw huis net casco opgeleverd of kunnen uw wanden en plafonds wel een opknapbeurt gebruiken?

Van spachtelputz tot die strakke beton-look en vlak pleisterwerk; Stukadoorsbedrijf H. Uythof smeert 'm pas als de troffels een roffel als applaus geven. Dat zijn we aan ons eigen vakmanschap verplicht. En daarbij beleven we evenveel plezier aan het wegwerken van de elektra- en waterleidingen als aan een 17e-eeuws reliëf plafond.


Bel en vraag advies