Badkamer

Stucadoorsbedrijf H. Uythof

Bij Stucadoorsbedrijf H. Uythof heeft u alle keus!

Wij verzorgen alle stijlen en vormen van architectuur wat uw keuze ook is!

Bij ons stucadoorsbedrijf kunt u terecht voor het stucen van uw nieuwbouwhuis, bestaande woning of bedrijfsruimte. We verrichten werkzaamheden als het opknappen van de slaapkamer, badkamer en/of hal. Wij verzorgen o.a. de volgende klassieke stucwerken: Pleisterwerk, sierpleisterwerk, reliëf pleisterwerk en gebeeldhouwde gevelafwerkingen.

Door regelmatige bijscholing zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste werkwijze en producten. Ook werken wij veilig met inachtneming van alle voorschriften, transparante planningen en een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan heeft u bij ons altijd garantie!

Onze diensten bestaan onder meer uit:

Gevelafwerkingen

Buitenstucwerk

Schilder klaar opleveren

Schuurwerk

Sierpleisterwerk

Renovatie

Stuken badkamers/ natte ruimtes

Lijsten en ornamenten aanbrengen

Op basis van de volgende technieken:

Granol

Vlak pleisterwerk

Vrije stuc

Trek- en draaiwerk

Stucadoorsbedrijf H. Uythof

Verfraai uw pand of bespaar energie door buitengevelisolatie

Bij ons stucadoorsbedrijf kunt u terecht voor het stucen van uw nieuwbouwhuis, bestaande woning of bedrijfsruimte.

Heeft u last van scheuren in uw buitengevel of afgebrokkelde en loszittend stucwerk op uw buitenmuur van uw woning? Heeft u het koud in huis of heeft u het gevoel dat de waarde van uw woning zakt? Dan kan het isoleren van uw gevel de oplossing zijn!

Buitengevelisolatie kan passend zijn wanneer de huidige isolatie geen afdoende resultaat biedt of wanneer de gevel in slechte staat is. Door de gevel langs de buitenkant te isoleren, krijgt deze een nieuwe look waardoor de waarde van uw woning zelfs kan stijgen!

Een groot voordeel van buitengevelisolatie is dat er geen ruimteverlies plaatsvind in de woning, zoals bij binnengevelisolatie het geval is. Een ander groot voordeel is dat uw gevel op deze manier goed beschermd wordt tegen weersinvloeden, hierdoor behoord doorslaand vocht tot het verleden.

Buitenstucwerk schuur
Buitenstucwerk schuur

Energiebesparing

Door het plaatsen van buitengevelisolatie zorgen wij ervoor dat de warmte in uw huis in de zomer buiten blijft en in de winter juist binnen. Hierdoor kunt u zelfs tot 25% op uw energierekening besparen. De overheid maakt daarnaast het isoleren van de gevel een stuk aantrekkelijker met behulp van subsidies.

Benieuwd of buitengevelisolatie mogelijk is in uw huis of kantoorpand? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies!

Neem contact op

Wij zijn dé specialist op het gebied van stucwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte!